Bilder från Island

Här kommer bilderna som jag har lovat er från Islandsresan. Det är många men långt ifrån alla, hoppas ni tycker om dem!
 
Utsikten från stallet var helt otrolig, första bilden är tagen från stallets ena kortsida upp mot fjällen, den andra från ena kortsidan ner mot byn och fjällen på andra sidan fjorden och den tredje bilden är tagen från den andra kortsidan upp mot de fjäll som fanns där.
 
Utsikten i mitten av byn utöver fjorden och till fjällen på andra sidan, på kvällarna kunde man se ljus från en annan by som låg cirka 20-30 min bilväg bort dock var man då tvungen att köra runt fjorden.
 
Första bilden är på stallets hingst, nästa är på två valacker som stod på box hela tiden jag var där på praktik och sista bilden är på hur otroligt fint väder vi hade sista dagen i stallet (dock hade jag nästan sådant väder hela tiden)
 
Såhär kunde det se ut när alla som stod inne på stall gick ut under dagarna med undantag för hingsten som gick i annan hage.
 
Några av hästarna som stod inne på stall när jag var det och som fick leka fotomodeller när jag sa hejdå till dem under sista dagen i stallet.
 
Sista natten på Island tillbringades på ett fantastiskt hotell i Reykjavik med superfina rum för det priset man betalade.
 
Jag hade lite kul och lekte photoshoot i spegeln på hotell rummet.
 
I väntan på flyg två från köpenhamn till göteborg fick jag fylla på med lite energi iform av en blåbärschiapudding och en jordgubbs juice. Supergott!!!