För äntligen har även jag fått ett körkort!

Äntligen ska ni få höra vad det är jag har gjort som har varit så hemlighetsfullt. Jag har hållit på med att ta körlektioner för att kunna klara min uppkörning som var förra veckan. Och nu sitter jag här med ett körkort i handen, helt sjukt känns det för helt plötsligt så har man så extremt mycket mer frihet! Varför jag har valt att inte skriva någonting om det tidigare är för att jag inte var säker på att jag skulle klara det och kände då att jag ville att så få personer så möjligt skulle veta om att jag skulle försöka ta det. 

(null)

Precis innan de var dags att skriva upp, snacka om en nervös Julia.
(null)
Någon timme efter uppkörningen när det hade sjunkit in att jag faktiskt klarade körkortet! 


Det bästa med att ha körkort det är nog faktiskt att jag nu har kunnat köra upp till skolan och fått låna mammas och pappas bil när jag är här uppe så nu kan jag köra folk om de behöver skjuts och behöver själv inte tänka på hur jag ska göra! Den där veckan hemma också gjorde verkligen gott då jag hann komma ikapp med mycket plugg och även hann besöka några av mina favorit restauranger. Förra veckan var alltså helt fantastisk och ni kommer att senare i helgen/början på nästa vecka få höra vad jag gjorde i förra helgen. För här är det fullt upp och saker händer hela tiden!

(null)

Jag och syrran passade på att besöka Café Nordpolen som erbjuder otroligt bra luncher (null)
Plus att man alltid får en god efterätt där också!
(null)
Jag och Pappa hann även med att besöka majsans gatukök under veckan och de gör helt klart de bästa (och största, haha) kebabtallrikarna som finns!