Mat, mat och återigen mat

Ännu en gång så har jag nästan helt och hållet glömt av att jag har en blogg och tiden har bara flugit förbi. Mitt liv består just nu mest av jobb, plugg och mat, vilket har gjort att jag inte har prioriterat varken bloggen eller andra sådanna grejor. Vi börjar närma oss slutet på period ett för årskurs 1 så nu börjar examinationer och tentor att ploppa upp, period ett slutar för oss vecka 44 och sen börjar period 2 och då börjar även våra andra två kurser som vi ska läsa under vårat första år! Men jag försöker att bara plugga på inför allt i egen takt och samtidigt se till att jag har tid för annat vid sidan av! Blir inte så vidare långt inlägg idag för jag måste åka till stallet då vi snart har ridlektion, men nedan följer lite bilder på mat som jag käkat de senaste veckorna! 
(null)
På kanelbullens dag blev alla vi som var med i has (Hippologernas akademiska styrelse) alltså våran kår bjudna på Wångens värdshus fantastiska kanelbullar!
(null)
Vissa dagar så har man verkligen ingen lust att laga mat och då är det ganska skönt att våran närmaste pizzeria bara ligger en kvart bort!
(null)
Men ibland så lagar vi mat ändå! Och den här fläskfilé pastan som jag och några klasskompisar gjorde var en av de godaste pastorna jag ätit på länge!
(null)
Vi i ettan försöker även samlas varje söndag för att gå igenom veckan och plugga lite (vilket nästan alltid går sådär)! Sist var vi hemma hos mig och vi gjorde då även en äpplepaj att ha till plugget!
(null)
Eftersom vi även bara är 15 hippologer på hela wången just nu så försöker vi även se till att ha lite gemensamma myskvällar då och då! Så här hade vi gjort hemmagjord sushi, vilket jag till en början var väldigt skeptisk till men det var gott!