Shopping och Pinchos

Det här inlägget tänkte jag skulle bli lite mer bilder och mindre text än i mina vanliga inlägg då jag nu för tiden hoppas kunna ge er fler inlägg i veckan så kanske istället för 1 inlägg i veckan ska ni få 2-3 inlägg i veckan. Men är fortfarande bara en förhoppning jag har då jag ännu inte är säker på att jag då kommer ha saker att uppdatera om. Men men till bilderna och vad jag tänkt berätta med dagens inlägg!

I Lördags var jag och mina föräldrar iväg och shoppade lite inför skolstart och ni kommer få se bilder på lite av det vi handlade sen efter vi varit iväg och lämnat av de vi handlade så åkte vi tillbaka in till Östersund för att äta en lite finare middag ihop för att fira att jag skulle påbörja mitt tredje och sista år på gymnasiumet och eftersom jag fick välja resturang så blev det Pinchos.
(null)
Jag valde att ta en surprise drink till maten och sedan ännu en till efterrätten och jag kan säga att det var ett mycket lyckat val! 
(null)
Älskar maten som finns på pinchos och det hjälper även mig massor då jag i vanliga fall har beslutsångest delux men här kan ta flera olika.
(null)
Churros, det här är något som jag aldrig trodde jag skulle tycka om men efter att ha provsmakat det för ett bra tag sen så har det blivit ett måste på Pinchos!
(null)
Vi tog en sväng förbi hööks när vi var ute och handlade och jag fick äntligen köpt mina efterlängtade ridstövlar.
(null)
Jag köpte även en tröja på hööks som jag inte riktigt än har bestämt mig om jag ska använda i ridning eller sova i?
(null)
När vi började flytta in på lördagen så hade vi en del saker vi behövde hänga upp eller montera och insåg då snabbt att det inte fanns några verktyg överhuvud taget i vårat hus så vi passade på att införskaffa en vettig verktygslåda till mig.
(null)
(null)
Jag köpte även ett par vettiga springskor som ska  passa mig och min fötter bättre så att jag i framtiden får mindre problem med mina fotleder vilket känns väldigt skönt.

Hörs om några dagar! Då kommer ni få veta allt om min praktik som började i söndags.