De senaste veckorna

Under de tre veckor som har gått så har jag haft fullt upp med att ha jour två veckor på raken och sen med att plugga då det snart är dags för jullov. Egentligen var de inte mening att ha jour sådär två veckor på raken men så blev det, trots det så var jag inte riktigt så slut efteråt som jag trodde jag skulle va. Men så länge man vänjer sig vid att kliva upp den där timmen tidigare så tycker jag att de är ganska kul att ha jour så länge man har det med bra personer. Eftersom jag hade jour nu lite senare på året får man även uppleva helt fantastiska soluppgångar. Det är även jättemysigt att när man kommer ner till stallet så hälsar hästarna alltid en välkommen. Så jag brukar alltid försöka att vara först ner till stallet för att få en liten stund för mig själv med hästarna.

(null)

En av jourmorgonarna och dens soluppgång


Men för att gå tillbaka till veckorna som har gått så kan jag ju berätta lite om min andra jourvecka då jag faktiskt "missade" en dag med jouren (klev upp lite tidigare och hjälpte till med vissa sysslor innan de kom). Detta då jag hjälpte Fjällräddningen, som vi har här på kurs varje år, med att vara statist i deras övningar. Så under den dagen så var jag både ett vittne till en drukningsolycka, jag bröt både axeln och underarmen ett flertal gånger och under slutet på dagen så var jag även en "försvunnen" bärplockare som de skulle leta reda på och med hjälp av bår ta tillbaka till startplatsen. Det var en väldigt rolig dag som gjorde att man kunde "ladda sina batterier" och ta lite nya tag med skolan.  (null)

En av grupperna när de hanterade drunkningsolyckan.
(null)
En annan grupp när de fick navigation till sin nästa uppgift
(null)
Jag med axeln ur led och underarmsbrott.

(null)

Min "kompis" som hade drunknat.


Vi har under veckorna även planerat ihop våran julshow som vi håller här på Wången den 8:onde och 9:onde december. Men just nu så börjar det äntligen likna något som vi faktiskt kan visa upp. Men vill ni veta hur den ser ut så får ni komma och kolla på den. Ses vi då?